Kategorier
blog

UNICONTA har den bedste Mobil App

UNICONTA har en mobil app til Android og Iphone som du kan bruge når du er på farten eller bare ligger på sofaen og ikke lige har en PC ved hånden. Der hvor den udmærker sig, er at du næsten kan alt, og du kan få alle detaljerne med første gang når du laver en registrering.

Her har jeg vist hvordan det ser ud hvis du vil registrere en udgift. Jeg tilføjer et bilag enten fra mit kamera eller fra en fil på min mobil. Herefter kan jeg så tilføje alle de data jeg vil fx beløb, konto og modkonto etc.

Det betyder at du kan færdigbehandle dit bilag når du har det i hånden første gang. Når jeg er færdig sender jeg det direkte til UNICONTA hvor det ligger sig i Indbakken, klar til at bliver bogført.

Du kan selvfølgelig også oprette fakturaer, registre tid, kørsel etc. du kan stort set alt fra appen. Hvis du har noget du gerne vil have uddybet er du velkommen til at kontakte mig så skal jeg give dig en demo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *