Kategorier
blog

Er UNICONTA et godt valg for en forening?

Ved første øjekast ligner UNICONTA et system der bedst egner sig til en professionel regnskabsafdeling i en virksomhed. Det er dog langt fra tilfældet! På parametre som pris, brugervenlighed og funktioner er der rigtig meget at komme efter også for en lille forening.

Vi kigger her på et eksempel hvor vi har én bruger, ca. 500 bilag på et år, bilag bliver gemt i skyen, og så har vi mange udlæg fra en bred kreds af medlemmer. Et klassisk senarie for en lille forening.

Prisen først:

Vil du have den løsning koster det 3.990 inklusive moms hos e-conomic.

Hos dinero koster det 2.955 inklusive moms.

En UNICONTA løsning 2.985 inklusive moms.

Så UNICONTA kan nemt være med på prisen.

UNICONTA har noget der er super interessant for en forening der modtager rigtig mange ukorente bilag fra medlemmerne. Der er en bilagsindbakke med mulighed for at indlæse bilag både fra PC, smartphone og e-mail.

Indbakken er meget fleksibilitet og har ikke en begrænsning på filtyper så du slipper for at konvertere alting til pdf format. Du får desuden mulighed for at sammenlægge/opsplitte filer.

Fra e-mail og app kan man angive kontering og beløb så man ikke behøver at tage stilling til bilaget igen når det skal konteres i UNICONTA.

UNICONTA er et omfattende system der kan rigtig meget, og du får nogen funktioner der ellers er forbeholdt de større om dyrere systemer. Er du blevet nysgerrig ift. om UNICONTA er noget for jer, så kontakt mig for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *